Εκδικάστηκε η προσφυγή του Τσάβες

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Τσάβες

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Τσάβες

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Κρίστιαν Τσάβες κατά του ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να δείχνουν συμβόλαιο μέχρι το 2018!

Ο Κρίστιαν Τσάβες κατέθεσε προσφυγή με την οποία ζητάει την ελευθέρας του από τον ΠΑΣ Γιάννινα από την στιγμή που όπως δηλώνει οι Ηπειρώτες του χρωστάνε λεφτά με την πλευρά του ΠΑΣ να καταθέτει αποδείξεις πληρωμής. 

Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη οφείλονται 5.000 ευρώ από δόση που έληξε τον Οκτώβριο και 14.000 ευρώ από δόση που έληξε το Νοέμβριο, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του χρωστάει 2.160 ευρώ (2 μηνιάτικα και δώρο Χριστουγέννων). Η πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα προσκόμισε τις αποδείξεις πληρωμής του παίκτη για Οκτώβρη και Νοέμβρη τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γι αυτό και υπήρξε νέο συμβόλαιο που λήγει το 2018.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ο Αργεντινός δικαιωθεί θα είναι ελεύθερος μόνο μέχρι το τέλος Ιουνίου, καθώς από τον Ιούλιο αρχίζει το νέο συμβόλαιο, την ύπαρξη του οποιου παραδέχτηκε και ο ίδιος. Αν ο Τσάβες υπογράψει συμβόλαιο με κάποια ομάδα διάρκειας μεγαλύτερης των έξι μηνών τότε είτε ο παίκτης είτε η νέα του ομάδα θα πρέπει να αποζημιώσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα με ένα ποσό που φτάνει τις 170.000 ευρώ.

Η δύο πλευρές θα τα πουν ξανά στις 18 Ιανουαρίου.

Best of internet