Καρέλης: «Είμαι έτοιμος για το βήμα, τους ευχαριστώ όλους» (gTV & pics)

Καρέλης: «Είμαι έτοιμος για το βήμα, τους ευχαριστώ όλους» (gTV & pics)

Βασίλης Μοιρώτσος
Καρέλης: «Είμαι έτοιμος για το βήμα, τους ευχαριστώ όλους» (gTV & pics)

bet365

Δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του Gazzetta TV τον Νίκο Καρέλη να αποχαιρετά την Ελλάδα, λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Ο Νίκος Καρέλης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μετά από 2,5 χρόνια και είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Αυτό της Γκενκ, από την οποία ανακοινώθηκε και αναμένεται την Παρασκευή να αγωνιστεί κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο Έλληνας επιθετικός «πέταξε» χθες το πρωί για το Βέλγιο. Η πτήση του, με προορισμό της Βρυξέλλες, αναχωρούσε στις 8:30 το πρωί και περίπου μία ώρα νωρίτερα ο Καρέλης εμφανίστηκε, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και από τον ατζέντη του, Χρήστο Γάτση.

Το Gazzetta TV βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» για να αποχαιρετήσει τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος ήταν πολύ χαμογελαστός και χαρούμενος για το μεγάλο βήμα που κάνει στην καριέρα του και δεν αρνήθηκε να μιλήσει γι’ αυτό. Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα και τι λέει για τον Παναθηναϊκό, την μεταγραφή του, την ποδοσφαιρική του ωριμότητα αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα