Διαπραγμάτευση για Αντέι και... Βερόνα!

Διαπραγμάτευση για Αντέι και... Βερόνα!

Ο Παναθηναϊκός είναι... συμφωνημένος με τον Λούκα Αντέι, ωστόσο, εκκρεμεί το τελικό deal με την Σασουόλο για τους όρους του δανεισμού του Ιταλού στόπερ. Σύσκεψη την Τετάρτη ο ιταλικός σύλλογος, στο κόλπο και η Βερόνα.

Διαπραγμάτευση για Αντέι και... Βερόνα!

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λούκα Αντέι, ο 24χρονος στόπερ θέλει να παίξει στο «τριφύλλι» όπως έχει δηλώσει στο gazzetta.gr, ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν τα έχουν βρει ακόμη με την Σασουόλο για τους όρους δανεισμού του Ιταλού κεντρικό αμυντικού. Οι «πράσινοι» για κάθε δανεισμό συζητούν μόνο για 1.5 χρόνο  και κάπου εκεί έρχεται η άρνηση της φετινής έκπληξης του Καμπιονάτο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή την ώρα που ο Αντρέα Στραματσόνι δουλεύει ακόμη μία περίπτωση συμπατριώτη του αμυντικού.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως η Σασουόλο θα έχει την Τετάρτη σύσκεψη για τα μεταγραφικά, στην οποία θα αποφασιστεί η στρατηγική στο παζάρι του Ιανουαρίου και το αν ο Αντέι θα παραχωρήθει άμεσα ή αργότερα μέσα στον Ιανουάριο. Όλα αυτά την ώρα που ρεπορτάζ των Ιταλών βάζουν στο κόλπο για τον Αντέι και την Ελλάς Βερόνα.

Best of internet