Ανακοίνωσε η Γκενκ τον Νίκο Καρέλη!

Ανακοίνωσε η Γκενκ τον Νίκο Καρέλη!

Νίκος Μαρούδας
Ανακοίνωσε η Γκενκ τον Νίκο Καρέλη!

bet365

Παίκτης της Γκενκ είναι και επίσημα ο Νίκος Καρέλης! Ο Έλληνας στράικερ υπέγραψε για τα επόμενα 3.5 χρόνια στους Βέλγους που ανακοίνωσαν την μεταγραφή! Διαβάστε τα οικονομικά οφέλη για τον Παναθηναϊκό από το deal.

Νέα σελίδα στην καριέρα του Νίκου Καρέλη και με την... βούλα! Ο Έλληνας στράικερ ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης από την Γκενκ και θα φορά την φανέλα του κλαμπ για τα επόμενα 3.5 χρόνια! Οι απολαβές του διεθνή άσου... εκτοξεύθηκαν από τις «πράσινες» 150.000 ευρώ ετησίως στο τριπλάσιο, με τους Βέλγους να βλέπουν στο πρόσωπό του τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει άμεσα λύσεις στο σκοράρισμα.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του deal:

*Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 2.5 εκατομμύρια ευρώ σε 6 δόσεις για την παραχώρηση του «Κάρε» και μια «δυνατή»... προκαταβολή.

*Τα μπόνους σχετικά με την επίτευξη στόχων του μπορούν να φέρουν στον Παναθηναϊκό ακόμη ένα σημαντικό ποσό, της τάξης των 400.000 ευρώ.

*Οι «πράσινοι», ως όφειλαν, έβαλαν στην συμφωνία ποσοστό μεταπώλησης στο 15%, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Καρέλης κάνει νέα μεταγραφή στο μέλλον, ο Παναθηναϊκός θα έχει άμεσο όφελος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα