Ανακοίνωσε η Γκενκ τον Νίκο Καρέλη!

2.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ 6 ΔΟΣΕΙΣ, 400.000 ΣΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ 15% ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ!

Ανακοίνωσε η Γκενκ τον Νίκο Καρέλη!

Παίκτης της Γκενκ είναι και επίσημα ο Νίκος Καρέλης! Ο Έλληνας στράικερ υπέγραψε για τα επόμενα 3.5 χρόνια στους Βέλγους που ανακοίνωσαν την μεταγραφή! Διαβάστε τα οικονομικά οφέλη για τον Παναθηναϊκό από το deal.

Ανακοίνωσε η Γκενκ τον Νίκο Καρέλη!

Νέα σελίδα στην καριέρα του Νίκου Καρέλη και με την... βούλα! Ο Έλληνας στράικερ ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης από την Γκενκ και θα φορά την φανέλα του κλαμπ για τα επόμενα 3.5 χρόνια! Οι απολαβές του διεθνή άσου... εκτοξεύθηκαν από τις «πράσινες» 150.000 ευρώ ετησίως στο τριπλάσιο, με τους Βέλγους να βλέπουν στο πρόσωπό του τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει άμεσα λύσεις στο σκοράρισμα.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του deal:

*Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 2.5 εκατομμύρια ευρώ σε 6 δόσεις για την παραχώρηση του «Κάρε» και μια «δυνατή»... προκαταβολή.

*Τα μπόνους σχετικά με την επίτευξη στόχων του μπορούν να φέρουν στον Παναθηναϊκό ακόμη ένα σημαντικό ποσό, της τάξης των 400.000 ευρώ.

*Οι «πράσινοι», ως όφειλαν, έβαλαν στην συμφωνία ποσοστό μεταπώλησης στο 15%, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Καρέλης κάνει νέα μεταγραφή στο μέλλον, ο Παναθηναϊκός θα έχει άμεσο όφελος.

Best of internet