Επιστροφή στον Ρέντη για Ιωαννίδη (pic)

Επιστροφή στον Ρέντη για Ιωαννίδη (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφή στον Ρέντη για Ιωαννίδη (pic)

bet365

Ο Νίκος Ιωαννίδης επέστρεψε στον Ρέντη για να αρχίσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και ενώ ανάρτησε και φωτογραφία στα social media του.

Αυτό που σας είχε αναφέρει πριν τα Χριστούγεννα το Gazzetta.gr έγινε πράξη έστω και με κάποια καθυστέρηση. Ο Ιωαννίδης άρχισε την Τρίτη προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, γεγονός που συνδέεται άμεσα με την περίπτωση της αποχώρησης του Άλαν Πουλίδο.

Ο νεαρός φορ ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram του από τον Ρέντη - όπου είχε μία πρώτη γνωριμία και συνομιλία με τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του Ολυμπιακού - γεμάτος χαρά και ικανοποίηση. Εκτός από το come back του Νίκου Ιωαννίδη και το θέμα Πουλίδο, υπάρχει και το ανοιχτό μέτωπο του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Όλα αυτά (σ.σ. μαζί και με το ζήτημα του Ιωαννίδη) θα ξεκαθαριστούν άμεσα.

A photo posted by nikolaos ioannidis (@nikos_iw) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα