Ο Ιλια Αλεξίεβιτς στο Αγρίνιο!

Gazzetta team
Ο Ιλια Αλεξίεβιτς στο Αγρίνιο!

bet365

Μια ανάσα από την 2η μεταγραφή του, στην τρέχουσα περίοδο βρίσκεται ο Παναιτωλικός, με τον Ιλια Αλεξίεβιτς να φτάνει στο Αγρίνιο για τις υπογραφές!

Ο Λευκορώσος μέσος είναι ο «εκλεκτός» των Αγρινιωτών και μετά τις απομακρύνσεις τόσο του Ρομέρο όσο και του Ντάνι Μπεχαράνο, αφού μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ, αλλά και σε ρόλο αμυντικού μέσου. Από το μεσημέρι της Τρίτης το gazzetta είχε... φωτογραφίσει τον παίκτη!

Ο γεννημένος στις 10/2/1991 (25 ετών) και με 1.73 ύψος, αγωνίζεται στην μόνιμη πρωταθλήτρια της Λευκορωσίας, την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με την οποία μάλιστα έχει πάρει μέρος και στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς φέτος αγωνίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (ήττα με 4-1), ενώ έπαιξε και στα 2 ματς των πλέι οφ με την Παρτιζάν Βελιγραδίου! Εκτός από τα πρωταθλήματα και τα Σούπερ Καπ που έχει πανηγυρίσει με την ΜΠΑΤΕ, είναι και 10 φορές διεθνής με την εθνική της πατρίδας του, έχοντας πετύχει κι ένα γκολ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα