ΠΑΟΚ: Δεκάρι και ίσως ένας στραίκερ

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΠΕΡ!

ΠΑΟΚ: Δεκάρι και ίσως ένας στραίκερ

ΠΑΟΚ: Δεκάρι και ίσως ένας στραίκερ

Στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαροι σ' ότι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας τον Ιανουάριο: Πρώτα α' όλα ο επιτελικός μέσος. Κι αν υπάρξει και επόμενη; Επιθετικός! 

Φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα που στον ΠΑΟΚ θα κάνουν την πρώτη τους μεταγραφή και όπως σας έχουμε ενημερώσει από το gazzetta.gr θα είναι ενός επιτελικού χαφ.  

Στην Τούμπα υπάρχει η άποψη ότι με την έλευση ενός ικανού δεκαριού τότε αυτομάτως η απόδοση της ομάδας θα ανέβει 20-30%. Όπως λένε, από το τεχνικό τιμ, η απόκτηση ενός τέτοιου ποιοτικού ποδοσφαιριστή, που θα επιλέξει ο Φράνκ Άρνεσεν και παρακολουθείτε τους τελευταίους  δύο μήνες, θα βοηθήσει τόσο τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, όσο φυσικά και τον Στέφανο Αθανασιάδη για να δείξουν την δουλεία που κάνουν στις προπονήσεις, αλλά και στις αναμετρήσεις.

Επίσης, αυτό που προκύπτει είναι ότι στον ΠΑΟΚ, δεν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Γενάρη ούτε  στόπερ, ούτε  δεξί ή αριστερό μπακ, ούτε τερματοφύλακα... Αν αποφασισθεί να γίνει μια δεύτερη μεταγραφή αυτή θα είναι ενός επιθετικού που θα έχει ευχέρεια στο εύκολο γκολ. Εκεί θεωρούν πως υπάρχει μια έλλειψη και θα προσπαθήσουν να την καλύψουν μέχρι και το τέλος των μεταγραφών. Όλα βεβαίως θα ξεκαθαρίσουν και από την συνεργασία που θα έχουν οι Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης με τον επιτελικό μέσο.

Best of internet