«Το εφετείο δικαιώνει Ολυμπιακό»

«Το εφετείο δικαιώνει Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
«Το εφετείο δικαιώνει Ολυμπιακό»

bet365

Το διοικητικό εφετείο με προσωρινή του διαταγή, διέταξε την μη εκτέλεση της απόφασης της ΕΕΑ για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Σύμφωνα με τη νεότερη πληροφόρηση και τα όσα προκύπτουν από μεριάς των «ερυθρόλευκων» το διοικητικό εφετείο - που είναι στην Αθήνα - με προσωρινή του διαταγή έκρινε πως δεν πρέπει να εκτελεστεί η απόφαση της ΕΕΑ. Απόφαση που έχει να κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα διοικητικά του καθήκοντα ως προς τον Ολυμπιακό.

Ήταν εξάλλου γνωστό εδώ και καιρό πως οι Πειραιώτες επρόκειτο να προσφύγουν στα αρμόδια όργανα για να ανατρέψουν την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από την πλευρά της η ΕΕΑ είναι ενήμερη για την απόφαση, με εκπροσώπους της να επιβεβαιώνουν την πληροφορία στο Gazzetta.gr. Ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση και πως πρόθεση της Επιτροπής είναι να συνεχίσει να κάνει την δουλειά της όσο καλύτερα νομίζει κα μπορεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα