Με... φρέσκο αίμα στην ρεβάνς με Χανιά ο Ολυμπιακός

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Με... φρέσκο αίμα στην ρεβάνς με Χανιά ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα θα παρατάξει την ομάδα του στην ρεβάνς με τα Χανιά με αρκετές αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την ρεβάνς με τα Χανιά, με τον Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζει πολλές αλλαγές - όπως αναμενόταν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς όπως οι Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς, Μαζουακού, Τσόρι, Φορτούνη, Καμπιάσο.

Από την άλλη, μέσα είναι ο Μανθάτης, ο Σάλιακας κι ο Ρέτσος, ενώ εκτός είναι ο Σαλίνο, όπου στο δεξί άκρο αναμένεται να βρεθεί ο Ελαμπντελαουί που επέστρεψε από την πατρίδα του.

'Όσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, το βάρος έπεσε στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Μπουχαλάκης και ο Φινμπόγκασον έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή:

Αυλωνίτης, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Πουλίδο, Ρέτσος, Σάλιακας, Σεμπά, Τσιμίκας, Τζανδάρης, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα