ΠΑΣ Γιάννινα: «Αδικαιολογήτως απών ο Τσάβες»

ΠΑΣ Γιάννινα: «Αδικαιολογήτως απών ο Τσάβες»

ΠΑΣ Γιάννινα: «Αδικαιολογήτως απών ο Τσάβες»

Ο Κρίστιαν Τσάβες δεν συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να τον βγάζει αδικαιολόγητα απών. Εκτός και οι Στρούνα, Ναδάλες. 

Στον... απόηχο της προσφυγής του και χωρίς τον Τσάβες, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης για τον ΠΑΣ, με τον Αργεντινό να δίνει το παρόν μόνο για να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα από τα αποδυτήρια και στην συνέχεια να αποχωρεί. Η ΠΑΕ από την πλευρά της τον έβγαλε αδικαιολόγητα απών για την απόφασή του να μην προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αυτή, πάντως, δεν ήταν η μοναδική απουσία για τον τεχνικό του συλλόγου, Γιάννη Πετράκη, αφού ο Στρούνα έκανε αποθεραπεία, ενώ ο Ναδάλες έκανε μόνο τρέξιμο. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η προτελευταία προπόνηση πριν τον επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα που είχε προετοιμάσει ο κ. Πετράκης με τους συνεργάτες του περιλάμβανε ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Απών και σήμερα ο Στρούνα, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του για τις ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Φονσί έκανε προληπτικά ατομικό λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στο δικέφαλο. Ο Κριστιάν Τσάβες ήταν αδικαιολογήτως απών.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.

 

Best of internet