ΠΑΣ Γιάννινα: «Αδικαιολογήτως απών ο Τσάβες»

ΠΑΣ Γιάννινα: «Αδικαιολογήτως απών ο Τσάβες»

Ο Κρίστιαν Τσάβες δεν συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να τον βγάζει αδικαιολόγητα απών. Εκτός και οι Στρούνα, Ναδάλες. 

ΠΑΣ Γιάννινα: «Αδικαιολογήτως απών ο Τσάβες»

Στον... απόηχο της προσφυγής του και χωρίς τον Τσάβες, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης για τον ΠΑΣ, με τον Αργεντινό να δίνει το παρόν μόνο για να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα από τα αποδυτήρια και στην συνέχεια να αποχωρεί. Η ΠΑΕ από την πλευρά της τον έβγαλε αδικαιολόγητα απών για την απόφασή του να μην προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αυτή, πάντως, δεν ήταν η μοναδική απουσία για τον τεχνικό του συλλόγου, Γιάννη Πετράκη, αφού ο Στρούνα έκανε αποθεραπεία, ενώ ο Ναδάλες έκανε μόνο τρέξιμο. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η προτελευταία προπόνηση πριν τον επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα που είχε προετοιμάσει ο κ. Πετράκης με τους συνεργάτες του περιλάμβανε ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Απών και σήμερα ο Στρούνα, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του για τις ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Φονσί έκανε προληπτικά ατομικό λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στο δικέφαλο. Ο Κριστιάν Τσάβες ήταν αδικαιολογήτως απών.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.

 

Best of internet