Κόρστιενς: «Μπορεί να πετύχει στην Γκενκ ο Καρέλης»

Κόρστιενς: «Μπορεί να πετύχει στην Γκενκ ο Καρέλης»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Κόρστιενς: «Μπορεί να πετύχει στην Γκενκ ο Καρέλης»

bet365

Ο Βέλγος αμυντικός του Παναιτωλικού, Βόουτερ Κόρστιενς καλωσόρισε την απόφαση της Γκενκ να εντάξει στο δυναμικό της, τον Νίκο Καρέλη.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ κατέθεσε στον βελγικό Τύπο την άποψη του για τον Νίκο Καρέλη σημειώνοντας πως έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του.

«Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι εντυπωσιασμένος μαζί του. Είναι ένας γρήγορος στράικερ, ο οποίος είναι πολύ κινητικός.

Ο Καρέλης έρχεται συχνά από πίσω στην άμυνα για να χτυπήσει. Θεωρώ πως θα προσδώσει ποιότητα με την παρουσία του», τόνισε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού για να προσθέσει:

«Θεωρώ πως είναι πιο επικίνδυνος όταν παίζει πίσω από τον φορ. Είναι πολύ συγκεντρωμένος με δυνατό αριστερό πόδι.

Βέβαια, ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα είναι ένας ποδοσφαιριστής σε ξένο πρωτάθλημα. Στον Βέλγιο οι άμυνες είναι πιο συμπαγείς σε σχέση με την Ελλάδα. Ακόμα και έτσι όμως του δίνω καλές πιθανότητες να πετύχει στη Γκενκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα