Με απουσίες και φυσικά χωρίς Τζανετόπουλο

Με απουσίες και φυσικά χωρίς Τζανετόπουλο

Gazzetta team
Με απουσίες και φυσικά χωρίς Τζανετόπουλο

bet365

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, στη μεταξύ τους ρεβάνς για το Κύπελλο, έχοντας εκτός τους Μπαρόχα, Άρθο και Γκάλο και φυσικά τον Τζανετόπουλο που δεν υπολογίζεται.

Στην «Ένωση» προετοιμάστηκαν για τον επαναληπτικό με τους Βοιωτούς μετά το 1-0 εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα και ο Γκουστάβο Πογιέτ έδειξε ξεκάθαρα ότι ο Άνταμ Τζανετόπουλος δεν έχει θέση στα πλάνα του.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπαρόχα που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ οι Άρθο και Γκάλο για λόγους τακτικής δεν θα δώσουν το «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Να κλειδώσει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό. Σε απόδοση 1.40 στην Interwetten η νίκη της Ενωσης.

Οι Κρισάντους και Ανάκογλου απλά... πιάνουν θέση στο ρόστερ πλέον αφού έχουν τεθεί προς παραχώρηση και τη 19μελή αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό αποτελούν οι:

Ανέστης, Ντούνης, Αραβίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πλατέλλας, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Μάνταλος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Ντίντακ, Μπουονανότε, Κορδέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα