Λογικό να μην αλληλοψηφιστούν Μέσι και Κριστιάνο (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Λογικό να μην αλληλοψηφιστούν Μέσι και Κριστιάνο (pics)

bet365

Έγινε λόγος για ... χαμόγελα, αγκαλιές και φιλοφρονήσεις μπροστά απ' τις κάμερες και κόντρα που συνεχίζει να υποφόσκει. Το γεγονός, όμως, πως δεν αλληλοψηφίστηκαν οι Μέσι και Κριστιάνο για τη «Χρυσή Μπάλα», μόνο ως λογικό μπορεί να εκληφθεί...

Για τον Τύπο, αυτή η κόντρα δεν σταματήσει ποτέ...

Για εκείνους, θα συνεχίσουν να έχουν τη σχέση που θα έπρεπε να έχουν ως συνάδελφοι και να μιλούν σαν δύο φυσιολογικοί άνθρωποι είτε στο χορτάρι, είτε στις εκδηλώσεις που οφείλουν να βρίσκονται πλάι – πλάι.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη φετινή εκδήλωση της «Χρυσής Μπάλας» στη Ζυρίχη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να έχει το αριστερό πόδι του Μέσι, με τους δυο τους να χαμογελούν κι έπειτα να ποζάρουν με χαμόγελο μπροστά στο φακό.

Μπορεί ο Πορτογάλος να μη χαμογέλασε όταν άκουσε το όνομα του Αργεντινού για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στο 2015, όμως είναι απόλυτα λογικό όταν φτάνεις στην πηγή και δεν πίνεις το ... νερό.

Λογικό, επίσης, είναι να μην ψηφίσει ο ένας τον άλλον. Από τη στιγμή που θέλουν το πολυτιμότερο ατομικό βραβείο και ξέρουν ότι ενδεχομένως και να είναι δυνατή η μάχη στα ποσοστά, δεν θα ήθελα να κάνουν το... «λάθος».

Δεν έχει να κάνει με την προσωπική τους σχέση, αλλά με το συμφέρον τους. Εξ' ου και ούτε ο Μέσι ψήφισε τον Κριστιάνο, ούτε ο Πορτογάλος τον Αργεντινό. Φυσικά, ούτε ο Νεϊμάρ ψήφισε τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά προτίμησε τον φίλο και συμπαίκτη του.

Φέτος, ο Αργεντινός επέλεξε τους Σουάρες, Νεϊμάρ και Ινιέστα, ενώ ο άσος της Ρεάλ τους Μπενζεμά, Χάμες και Μπέιλ. Όσο τα προηγούμενα χρόνια:

2014

Κριστιάνο: 1) Σέρχιο Ράμος 2) Μπέιλ 3)Μπενζεμα

Μέσι: 1) Ντι Μαρία 2) Ινιέστα 3) Μασεράνο

2013

Κριστιάνο: 1) Φαλκάο 2) Μπέιλ 3) Οζίλ

Μέσι: 1) Ινιέστα 2) Τσάβι, 3) Νεϊμάρ

2012

Ο Κριστιάνο δεν είχε ψηφίσει

Μέσι : 1) Ινιέστα 2) Τσάβι 3) Αγουέρο

2011

Ο Κριστιάνο δεν είχε ψηφίσει

Μέσι : 1) Τσάβι 2) Ινιέστα 3) Αγουέρο

2010

Κριστιάνο: 1) Τσάβι 2) Κασίγιας 3) Σνάιντερ

Ο Μέσι δεν είχε ψηφίσει

Δείτε αναλυτικά τις ψήφους των τριών:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα