ΠΑΟΚ: Αναγνώριση από το Soccer Bible στο Toumba Magazine

ΠΑΟΚ: Αναγνώριση από το Soccer Bible στο Toumba Magazine

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αναγνώριση από το Soccer Bible στο Toumba Magazine

bet365

Το Soccer Bible, μετά την αναφορά του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλώνει, λόγω του Toumba Magazine, πάλι «ερωτευμένο» με τον «Δικέφαλο»...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά γύρω από το αφιέρωμα του διάσημου αθλητικού περιοδικού:

«Το επίσημο περιοδικό του συλλόγου… ανάγκασε τους υπεύθυνους της ηλεκτρονικής έκδοσης του διάσημου αθλητικού περιοδικού να εκθειάσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να παρουσιάσει το ποδόσφαιρο από μια νέα, φρέσκια οπτική γωνία. Το Soccer Bible, μάλιστα, προτρέπει τους αναγνώστες του να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας για να διαπιστώσουν από μόνοι τους τη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ. Στο κείμενο του Soccer Bible αναφέρονται:

«Ένας σύλλογος ασυναγώνιστων ιδεών σε μια αέναη αναζήτηση δημιουργικής τελειότητας, ο ΠΑΟΚ παρήγαγε ένα όμορφα εξειδικευμένο περιοδικό. Από την όμορφη χρήση της τυπογραφίας με μινιμαλιστικό στυλ στην αιχμηρή κι εντυπωσιακή φωτογραφία. Η σύνθεση του Toumba Magazine, του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Δημήτρη Παπάζογλου είναι από κάθε άποψη μια απόλαυση για τα μάτια. Καλά επεξεργασμένο και εξαιρετικά επιμελές, το περιοδικό συνδυάζει μια life style και δοκιμασμένη προσέγγιση του ποδοσφαίρου.

Εδώ δε θα βρείτε καμιά αίσθηση «μπαγιάτικου» ποδοσφαίρου. Είναι δωρεάν άσκηση σκέψης που τοποθετεί με περηφάνια το σύλλογο ανάμεσα στους κορυφαίους δημιουργούς από την αρχή της χρονιάς. Το εξώφυλλο, σχεδιασμένο από το Sawdust Studio, είναι μια ισχυρή, υψηλής ποιότητας δουλειά που σηματοδοτεί το ορόσημο των 90 χρόνων του συλλόγου. Με φινίρισμα snake skin, το περιοδικό έχει να κάνει με την ανεπιτήδευτη κλάση και οδηγείτο εξωαγωνιστικό ποδόσφαιρο σε μια θαυμάσια κατεύθυνση. Μπορείτε, όπως κι εμείς, να ερωτευθείτε τον ΠΑΟΚ στο paokfc.gr».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα