Αρνήθηκαν να συμμετέχουν στο ντιμπέιτ οι υποψήφιοι για τη FIFA

Κώστας Ζάλιαρης
Αρνήθηκαν να συμμετέχουν στο ντιμπέιτ οι υποψήφιοι για τη FIFA

bet365

Οι τρεις από τους πέντε υποψήφιους για τον προεδρικό θώκο της FIFA αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ κι έτσι, το ESPN ακύρωσε το προγραμματισμένο πρόγραμμα της 29ης Ιανουαρίου.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα εκλέξει νέα «κεφαλή» τον επόμενο μήνα και το δημοφιλές τηλεοπτικό δίκτυο «ESPN» είχε σκεφτεί και είχε ενημερώσει σχετικά τους υποψήφιους για την προεδρία, ώστε να εκφράσουν δημόσια τις θέσεις τους για το ποδόσφαιρο, σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ.

Από την πρώτη στιγμή, οι Σαμπανιέ και Πρίγκιπας Άλι είχαν δηλώσει θετικοί στο ενδεχόμενο να βρεθούν σε πάνελ και να μπορούν ν' αναλύσουν το σκεπτικό τους για να βρεθούν στην προεδρία της FIFA, όμως δεν έγινε το ίδιο με τους άλλους τρεις.

Οι Σεΐχης Σαλμάν, Τζιάνι Ινφαντίνο και Τόκιο Σεξγουάλε αρνήθηκαν την πρόσκληση, με αποτέλεσμα το ESPN να ματαιώσει το ντιμπέιτ που είχε προγραμματίσει για τις 29 του μηνός στο Λονδίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα