Συζητάει για την επιστροφή του και ο Ρομπέρτο Κάρλος!

Συζητάει για την επιστροφή του και ο Ρομπέρτο Κάρλος!

Κώστας Ζάλιαρης
Συζητάει για την επιστροφή του και ο Ρομπέρτο Κάρλος!

bet365

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεργαστεί με τον Ζινεντίν Ζιντάν και να γίνει ακόμα πιο... θρυλικός ο πάγκος της ομάδας, έχει συζητήσει με τους διοικούντες τον σύλλογο, ο Ρομπέρτο Κάρλος!

Ο Βραζιλιάνος προπονητής που βρισκόταν στην Delhi Dynamos, μιλώντας στο «puntopelota.es», αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζινεντίν Ζιντάν, υπάρχει σενάριο και για τη δική του επαναφορά στη «βασίλισσα».

Ο άλλοτε τρομερός αριστερός οπισθοφύλακας των Μαδριλένων, υποστήριξε ότι έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου για πιθανή συνεργασία του με τον Γάλλο στον πάγκο της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Παρασκευή.

«Ο Πέρεθ έκανε την καλύτερη επιλογή με τον Ζιντάν. Δεν είναι προπονητής, είναι... προφέσορας. Είμαι σίγουρος ότι η Ρεάλ θα είναι πολύ καλύτερη με εκείνον προπονητή. Θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ ξανά με τον Ζιζού και να δουλέψω ξανά για τη Ρεάλ» είπε ο Ρομπέρτο Κάρλος, που ... υποσχέθηκε, αν τελικά επέλθει συμφωνία, να πείσει τον Νεϊμάρ να βάλει τη λευκή φανέλα!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα