Έφτασε στο Βέλγιο ο Καρέλης (pic)

Έφτασε στο Βέλγιο ο Καρέλης (pic)

Νίκος Ρόλλας
Έφτασε στο Βέλγιο ο Καρέλης (pic)

bet365

Στο Βέλγιο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος Καρέλης, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Γκενγκ.

Το τελευταίο επεισόδιο στο... σίριαλ της μεταγραφής του Νίκου Καρέλη στην Γκενγκ, θα παιχτεί την Τρίτη.

Ο Έλληνας επιθετικός, το πρωί της Τρίτης αναχώρησε για το Βέλγιο μαζί με τον ατζέντη και την σύντροφό του, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά μετακίνησή του στην ομάδα που βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα στο παιχνίδι της Σεβίλλη με την Μπέτις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι απολαβές του θα είναι 500.000, ενώ τα στάνταρ χρήματα που θα πάρουν οι «πράσινοι» είναι 2,5 εκατομμύρια.

Στην συμφωνία των δύο συλλόγων περιλαμβάνονται όμως και κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, τα οποία μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη του «τριφυλλιού» κατά 1 εκατομμύριο.

Φωτογραφία από την άφιξή του στο Βέλγιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα