«Σκ*$% να λέμε ότι η Τσέλσι βελτιώθηκε λόγω Χίντινκ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Σκ*$% να λέμε ότι η Τσέλσι βελτιώθηκε λόγω Χίντινκ»

bet365

Αν και δεν θα μπορούσε να είναι απόλυτα αντικειμενικός λόγω της πολύ στενής σχέσης που έχει με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Τόνι Πιούλις υποστήριξε πως είναι αστείο να μιλάει κανείς για βελτίωση των «μπλε» λόγω Γκους Χίντινκ.

Ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ είναι πολύ καλός φίλος του «special one» και μιλώντας για την αισθητή βελτίωση της Τσέλσι τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά το 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ο Πιούλις είχε να πει:

«Είναι σκ&% να μιλάμε για βελτίωση της ομάδας λόγω της αλλαγής προπονητή και της δουλειάς του Γκους Χίντινκ. Είναι ασέβεια προς τον Μουρίνιο αυτό... Πέρυσι πήρε άνετα το πρωτάθλημα, όπως και οι ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του απέδωσαν εξαιρετικά για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Απλά φέτος τους έχουν έρθει πολύ δύσκολα τα πράγματα, όμως δεν είναι η πρώτη ομάδα που της τυχαίνει κάτι τέτοιο και έχει πάρει την κατηφόρα για κάποιο διάστημα».

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα στο παιχνίδι της Σεβίλλη με την Μπέτις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα