Παναθηναϊκός: Έκλεισε Αντέι, παλεύει για Μπιανκέτι

Παναθηναϊκός: Έκλεισε Αντέι, παλεύει για Μπιανκέτι

Παναθηναϊκός: Έκλεισε Αντέι, παλεύει για Μπιανκέτι

Ο Λούκα Αντέι είναι ουσιαστικά κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό, που παλεύει την περίπτωση του Ματέο Μπιανκέτι πριν κλείσει και την υπόθεση σέντερ μπακ για τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει το Goal, η περίπτωση του Λούκα Αντέι είναι ουσιαστικά τελειωμένη. Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τη Σασουόλο για το 18μηνο δανεισμό του νεαρού αμυντικού με διπλή οψιόν αγοράς, ωστόσο το αν θα κάνει το ταξίδι για την Ελλάδα θα κριθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Κι αυτό γιατί το Τριφύλλι προσπαθεί να κλείσει τον Ματέο Μπιανκέτι. Ο 22χρονος σέντερ μπακ της Βερόνα φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, μιας και οι δυο τους γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στην Ίντερ, όταν ήταν ο βασικός στόπερ της Κ20 ομάδας των Μιλανέζων που σάρωσε τα πάντα. Η προσπάθεια γίνεται για να αποκτηθεί με αντίστοιχη φόρμουλα, δηλαδή δανεισμό για 1,5 χρόνο και οψιόν αγοράς.

Ο Μπιανκέτι, προϊόν των ακαδημιών των «νερατζούρι», προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του '12 και ένα χρόνο μετά, μετακόμισε στη Βερόνα (με συνιδιοκτησία) και τον Γενάρη του '14 δόθηκε δανεικός στη Σπέτσια, κάτι που επαναλήφθηκε ένα χρόνο μετά. Τον Ιούνιο, το καθεστώς συνιδιοκτησίας έληξε, με τον παίκτη να ανήκει εξ ολοκλήρου στη Βερόνα, με την οποία έχει κάνει 10 εμφανίσεις στη φετινή Serie A. Έχει υπάρξει μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Ιταλίας (Κ18, Κ19, Κ20, Κ21).

Best of internet