Τσάβες: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»

Τσάβες: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»

Τσάβες: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»

Με μία μακροσκελή τοποθέτησή του μέσω Twitter, ο Κρίστιαν Τσάβες ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει ούτε με ΑΕΚ, ούτε με ΠΑΟΚ, δήλωσε απογοητευμένος από την κατάσταση στον ΠΑΣ και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Ο Αργεντινός, διέλυσε τα σύννεφα που είχαν δημιουργήσει οι φήμες των τελευταίων ημερών, που τον ήθελαν να έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας των Ιωαννίνων, έχοντας έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ, με διαδοχικές αναρτήσεις στη σελίδα του στο Twitter.

Ο Τσάβες, έγραψε:

«Γράφω αυτές τις γραμμές για να ξεκαθαρίσω πολλά πράγματα. Είπαν πολλά ψέματα για τις πράξεις μου και το άτομο μου. Καταρχάς θέλω να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ταξίδεψα στην Αθήνα ή μίλησα με την ομάδα της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ.

Είναι αλήθεια ότι έκανα μια καταγγελία στον πρόεδρο μου και τον διευθυντή, γιατί κουράστηκα από τα τόσα ψέματα και τις τόσες υποσχέσεις που μου έχουν δώσει κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ. Με έκριναν με άσχημο τρόπο ενώ διεκδικούσα τα δικαιώματά μου, χωρίς να γνωρίζουν καλά τι πραγματικά συνέβη.

Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ, αλλά με έχουν κουράσει τα τόσα ψέματα και οι υποσχέσεις του προέδρου μας και του διευθυντή. Ίσως πολλοί δεν καταλαβαίνουν τη θέση μου, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να βρίσκομαι μακριά από τη χώρα μου και ειδικά μακριά από την οικογένειά μου.

Έκανα μεγάλες θυσίες όντας τόσο μακριά και το γεγονός ότι ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν αυτά που μου υποσχέθηκαν με οδήγησε στο να είμαι πολύ στενοχωρημένος. Σήμερα επιθυμώ να επιστρέψω και να παίξω στη χώρα μου.

Κριστιάν Τσάβες».

 

 

 

 

 

 

 

 

Best of internet