Βενέτης: «Θέλουμε και πρέπει να επιστρέψουμε»

Νίκος Μαρούδας
Βενέτης: «Θέλουμε και πρέπει να επιστρέψουμε»

bet365

Ο «χρυσός» σκόρερ στο ματς με τον Απόλλωνα και αρχηγός της Κέρκυρας, Τάσος Βενέτης, μίλησε στο gazzetta.gr για το μεγάλο διπλό των Φαιάκων στη Ριζούπολη.

Η Κέρκυρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ την Δευτέρα απέναντι στον Απόλλωνα, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και με γκολ του αρχηγού της, Τάσου Βενέτη, στο 87' να πάρει ένα μεγάλο και σημαντικό τρίποντο! Ο... λυτρωτής των Φαιάκων, μίλησε στο gazzetta.gr γι' αυτή την μεγάλη νίκη, αλλά και το γκολ που σημείωσε.

Ως σωστός αρχηγός, έβαλε σε δεύτερη μοίρα το δικό του τέρμα και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του και την συνέχεια που θέλει και πρέπει να βρει την Κέρκυρα στην πρώτη δυάδα. Επίσης, τον βάλαμε να κάνει έναν μίνι απολογισμό του πρώτου γύρου, δύο στροφές πριν το τέλος αυτού...

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα στο παιχνίδι της Σεβίλλη με την Μπέτις.

Τάσο το γκολ που πέτυχες έφερε την Κέρκυρα στο -1 από τον δεύτερο Απόλλωνα. Πόσο σημαντικό ήταν αυτό; Μετράει ακόμα περισσότερο για σένα ότι εσύ έδωσες αυτή τη νίκη;

«Το ότι έβαλα εγώ το γκολ δεν παίζει ρόλο για μένα. Πάνω απ' όλα πρέπει να κερδίζει η ομάδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, όλο αυτό το διάστημα μετά τον Εργοτέλη, δουλεύαμε γι' αυτό το παιχνίδι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Μετά το 1-0 υπήρξε φόβος ότι πάλι κάτι δεν θα πάει καλά; Και ήταν αυτός ο λόγος που στην επανάληψη μπήκατε πολύ δυνατά;

«Δεν αγχωθήκαμε, ίσα ίσα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να αλλάξουμε το παιχνίδι και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε πολύ να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Βοήθησε και το γρήγορο γκολ του Κόντου στο δεύτερο ημίχρονο;

«Σίγουρα βοήθησε το γρήγορο γκολ, μας έλυσε τα πόδια και αυτό ήταν και κλειδί για να έρθει στη συνέχεια η ανατροπή και η νίκη».

Σε είδαμε να αφιερώνει το γκολ στον τραυματία συμπαίκτη σου, Τέλη Καραγιαννίδη... Ήταν κάτι που είχατε σκεφτεί όλοι μαζί;

«Το γκολ μου το αφιέρωσα στα δυο παιδιά μου και στον Τέλη (σ.σ. Καραγιαννίδη), μαζί με όλη την ομάδα. Ήταν κάτι που είχαμε προγραμματίσει ώστε να του δείξουμε ότι τον σκεφτόμαστε και ότι είμαστε μαζί του τώρα στα δύσκολα και του ευχόμαστε να είναι σύντομα κοντά μας».

Ο πρώτος γύρος φτάνει στο τέλος του σε δύο αγωνιστικές. Τι μπορούμε να πούμε πως κρατάει η Κέρκυρα; Έχουν πάει καλά τα πράγματα;

«Είμαστε μέσα στον στόχο μας. Θέλουμε και πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα, είμαστε έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο. Έχουμε και θετικά που κρατάμε από αυτό τον πρώτο γύρο, αλλά και αρνητικά που θα κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε στον δεύτερο γύρο ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και θα κοιτάξουμε να πάρουμε και αυτά τα δύο ματς για να είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας».

Στο τέλος θεωρείς ότι η Κέρκυρα θα τα καταφέρει;

«Θέλω να πιστεύω πως αν συνεχίσουμε όπως είμαστε και με την σκληρή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση θα πετύχουμε τον στόχο μας.»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα