Μυστήριο με FIFA και Ελλάδα! (pics)

Μυστήριο με FIFA και Ελλάδα! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Μυστήριο με FIFA και Ελλάδα! (pics)

bet365

H FIFA δεν είχε στις λίστες της για την ψηφοφορία της Χρυσή Μπάλα τους Μίκαελ Σκίμπε και Βασίλη Τοροσίδη, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ψήφισαν πριν το ματς με το Λουξεμβούργο! Διαβάστε το ρεπορτάζ!

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της Χρυσής Μπάλας ψηφίζουν ως γνωστόν όλα τα κράτη - μέλη και εκτός από τους εκπροσώπους του Τύπου υπάρχουν οι ψήφοι του αρχηγού της Εθνικής και του ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

Στην δική μας περίπτωση των Μίκαελ Σκίμπε και Βασίλη Τοροσίδη που ήταν σαν να μην καταγράφτηκαν ποτέ στην λίστα της FIFA. Μάλιστα το Gazzetta.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής, απ' όπου προήλθε η σχετική επιβεβαίωση για τις ψήφους των δύο ανδρών.

Το θέμα βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει. Στην Ισπανία, για παράδειγμα, οι επιλογές του Ίκερ Κασίγιας έφτασαν μετά το πέρας της διορίας και έτσι δεν μέτρησαν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, τόσο ο αρχηγός όσο και ο προπονητής ψήφισαν κανονικά μια μέρα πριν το ματς με το Λουξεμβούργο, με τον Τοροσίδη να επιλέγει Μέσι! Ο «Τόρο» επιβεβαίωσε πάντως με τον τρόπο του πως έχει ψηφίσει και αυτός και ο Σκίμπε.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ήταν σε ταξίδι και επέστρεφε σήμερα, ενώ από την ΕΠΟ ψάχνουν και οι ίδιοι να δουν τι έγιναν οι ψήφοι, με τα δεδομένα να δείχνουν... γραφειοκρατικό λάθος! Ο κ. Γκιρτζίκης πάντως έχει ενημερωθεί για το τι έχει γραφτεί και από αύριο Τρίτη κιόλας θα ερευνήσει κιόλας το θέμα αυτό. Σε πρώτη φάση πάντως υπήρξε η διαβεβαίωση πως οι ψήφοι εστάλησαν στην FIFA, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει την Τρίτη επαφή των δύο Ομοσπονδιών για να διευκρινιστεί το ζήτημα. Από την ΕΠΟ λογικά θα υπάρξει και επίσημη αντίδραση.

 

Τελευταία Νέα