Καραγεωργίου: «Το γκολ έκρινε τα πάντα»

Gazzetta team
Καραγεωργίου: «Το γκολ έκρινε τα πάντα»

bet365

Στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στάθηκε ο τεχνικός της Καλλονής Νίκος Καραγεωργίου ο οποίος επισήμανε πως οι νησιώτες θέλουν ενίσχυση για να παλέψουν για την παραμονή.

Ο έμπειρος προπονητής της Καλλονής μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Μέχρι την ώρα που δεχτήκαμε το γκολ που δεν έδειχνε καν ως ευκαιρία ελέγχαμε τα πράγματα και το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας. Το γκολ ήταν μια κακή στιγμή για εμάς, καθώς μπήκε με δυσκολία και ήταν λίγο τυχερό. Μετά ο Παναθηναϊκός που είναι μεγάλη ομάδα κατάφερε να το κρατήσει παρά την προσπάθειά μας».

Για την συνέχεια: «Δεν έχουμε πολυτέλεια να επιλέγουμε παιχνίδια. Σε κάθε ματς θα δώσουμε και την ψυχή μας. Βέβαια χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και αν ενισχυθούμε μπορούμε να πάμε ψηλότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα