Μελισσανίδης: «Κανείς δεν το θέλει περισσότερο»

Μελισσανίδης: «Κανείς δεν το θέλει περισσότερο»

Για το θέμα του γηπέδου μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην κοπή πίτας των Παλαίμαχων της ΑΕΚ, τονίζοντας πως το θέλει περισσότερο από όλους.

Μελισσανίδης: «Κανείς δεν το θέλει περισσότερο»

Ο αντιπρόεδρος της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Παλαιμάχων της Ενωσης και στο περιθώριο έκανε δηλώσεις, αναφερόμενος βασικά στο θέμα του γηπέδου.

«Κανείς δεν θέλει το γήπεδο πιο πολύ από εμένα. Εμείς από την πλευρά μας ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το έχουμε κάνει, τώρα το θέμα είναι στα χέρια άλλων και περιμένουμε την άδεια» τόνισε σχετικά και σε ό,τι αφορά την εκδήλωση, σχολίασε: «Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και είμαι πολύ συγκινημένος γιατί σήμερα βρέθηκαν εδώ τρεις πολύ μεγάλοι παίκτες, ο Νεστορίδης, ο Παπαϊωάννου και ο Λουκανίδης, οι οποίοι είναι και οι τρεις ποντιακής καταγωγής».

Αραβίδης: «Θα παίξω στο νέο γήπεδο»
Ενας από αυτούς που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση των Παλαίμαχων ήταν ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να μπορώ να βρίσκομαι εδώ και να βραβεύομαι από αυτούς τους. θεούς της ομάδας. Αυτής της τεράστιας ομάδας που σημαίνει πολλά για εμένα. Δεν μπορώ να πω με λόγια τι μπορεί να αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, το μόνο που θα πω είναι ότι λυπάμαι που δεν πρόλαβα να παίξω στο Νίκος Γκούμας, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί θα παίξω στο καινούργιο γήπεδο».

Best of internet