«Μπράβο Μπεν, θα σε παρακολουθώ»

Δημήτρης Τομαράς
«Μπράβο Μπεν, θα σε παρακολουθώ»

bet365

Ο Μοχάμεντ Μπεν είχε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κουβέντα με τον Μάρκο Σίλβα, με τον Πορτογάλο να τον συγχαίρει, όπως έκαναν και ορισμένοι ερυθρόλευκοι.

Μπορεί να αγωνίζεται πλέον με την φανέλα του Λεβαδειακού, όμως είναι ένας παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό. Και ως τέτοιος και παρακολουθείται και ελέγχεται ενόψει καλοκαιριού.

Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Μπεν - που εάν και είχε να παίξει σχεδόν επτά μήνες - και έβγαλε θετικό πρόσημο στο Καραϊσκάκη με την φανέλα των Βοιωτών και σκόραρε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπεν δέχθηκε τα συγχαρητήρια πρώην συμπαικτών του (κυρίως για το τέρμα του), όπως ο Λεάντρο Σαλίνο ενώ εισέπραξε και τα μπράβο του Μάρκο Σίλβα.

«Μπράβο Μπεν για το τέρμα σου και την προσπάθειά σου. Θα σε παρακολουθώ. Μπορεί να μην είσαι πλέον μαζί μας αλλά δεν σε έχω ξεχάσει. Συνέχισε έτσι και εμείς είμαστε εδώ να τα πούμε ξανά», του μετέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Μάρκο Σίλβα εξάλλου θέλει να πηγαίνουν καλά όλοι οι παίκτες που ανήκουν στους Πειραιώτες. Και ο Μπεν είναι ένας τέτοιος παίκτης. Που ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ο ίδιος ο άσος από τις Κομόρες πάντως τόνιζε πως χρωστάει πολλά στον Ολυμπιακό για την αποκατάστασή του αλλά και στον γυμναστή του, Χρήστο Μουρίκη που συνέβαλλε τα μέγιστα για το come back του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα