Με «Τίγρη» και Πογιέτ η πίτα των Παλαίμαχων (pics)

Με «Τίγρη» και Πογιέτ η πίτα των Παλαίμαχων (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Με «Τίγρη» και Πογιέτ η πίτα των Παλαίμαχων (pics)

bet365

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γκουστάβο Πογιέτ να βρίσκονται εκεί.

Εχει γίνει θεσμός η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να στηρίζει τη σχετική εκδήλωση των Παλαίμαχων και το ίδιο γίνεται και φέτος αφού υπάρχει δυναμική παρουσία. Ο Μελισσανίδης έφτασε στο ΟΑΚΑ στις 19:30 και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και ποντιακά τραγούδια ενώ εκεί είναι και ο Πογιέτ όπως και οι Βαγγέλης Ασλανίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ανδρέας Δημάτος. Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, την ομάδα εκπροσωπούν οι Χρήστος Αραβίδης και Γιάκομπ Γιόχανσον ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης εκπροσωπείται από τον Στέλιο Αποστόλου, διευθυντή του γραφείου του, ο οποίος μετέφερε το εξής μήνυμα: «Το γήπεδό μας πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και σύντομα θα ξεπεραστούν τα τελευταία ζητήματα για να προχωρήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα