Κριστιάνο: «Χαρούμενος, αλλά όχι φαβορί»

Gazzetta team
Κριστιάνο: «Χαρούμενος, αλλά όχι φαβορί»

bet365

Ανετος και χαμογελαστός ο Κριστιάνο μίλησε για την παρουσία του στην βράβευση του κορυφαίου, το... αβαντάζ του Μέσι, αλλά και το αριστερό πόδι του Αργεντίνου.

«Είναι ένα ιδιαίτερο τρόπαιο. Δουλεύουμε σκληρά όλο το χρόνο για να κερδίσουμε σημαντικά πράγματα για τις ομάδες μας, αλλά και για μας. Είναι η 8η φορά που είμαι εδώ και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα υπέροχο τρόπαιο. Το πιο σημαντικό είναι η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά. Είμαι επαγγελματίας, δεν είναι τυχαίο που είμαι εδώ οκτώ χρόνια. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να σπάω τα ρεκόρ!» τόνισε ο Κριστιάνο.

Για τον αριθμό με το «7» ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ είπε: «Ο κόουτς μου έδωσε το 7. Ηξερα πως ήταν μια πρόκληση, αφού το είχε ο Μπέκαμ, αλλά μου έδωσε τύχη. Με αυτό τον αριθμό έχω κάνει τα καλύτερα πράγματα στην καριέρα μου»

Για τις επιλογές της τριάδας: «Είμαι εδώ επειδή έπαιξε καλά η ομάδα μου και γω. Μέσι και Νεϊμάρ έχουν περισσότερες πιθανότητες, αλλά είμαι εδώ επειδή με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου. Ο Μέσι έχει το αβαντάζ...».

Οσο για το τι θα ήθελε από τον Λίονελ Μέσι, είπε: «Το αριστερό του πόδι είναι πολύ καλό...».

 

Τελευταία Νέα