H UEFA για το ρεκόρ του Ολυμπιακού!

H UEFA για το ρεκόρ του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
H UEFA για το ρεκόρ του Ολυμπιακού!

bet365

Εκτενές αφιέρωμα στο ιστορικό 17 στα 17 του Ολυμπιακού έκανε η UEFA στο επίσημο site της. Αναφορά και στο επίσημο twitter του Europa League.

Η UEFA στάθηκε στο 17 στα 17 των Πειραιωτών, που αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα ομάδας στην Ευρώπη από το 2000! Έφτιαξε μάλιστα μία λίστα μία τις ομάδες με τις κορυφαίες... εκκινήσεις. Κάνοντας μνεία στην επίδοση του 1966 - 1967 της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι αλλά και στο ρεκόρ του συλλόγου του Τροντ Σόλιντ, που ξεπεράστηκε. Επίσης τα γκολ που έχει βάλει και το 17 στα 17. Στην λίστα με τις καλύτερες παρουσίες είναι μεταξύ άλλων η Ντουντελάνζ του Λουξεμβούργου το 2007-2008, η Σαχτάρ Ντόντεσκ του 2012-2013 και η Μπριζ υπό την καθοδήγηση του Τροντ Σόλιντ (που είχε το 16 στα 16 με τον Ολυμπιακό) την χρονιά 2000 - 2001.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Καλλονής με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός των άλλων και το επίσημο twitter του Europa League έκανε αναφορά σε αυτήν την σούπερ ερυθρόλευκη επίδοση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα