ΠΑΟΚ: Χάνει Βέροια και Ατρόμητο ο Τζαβέλλας

ΠΑΟΚ: Χάνει Βέροια και Ατρόμητο ο Τζαβέλλας

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Χάνει Βέροια και Ατρόμητο ο Τζαβέλλας

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και όπως αποφάσισε ο Ιγκορ Τούντορ ο διεθνής αμυντικός θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Βέροια και Ατρομήτο. Ανεβάσουν ρυθμούς οι Ροντρίγκες και Γλύκος.

Στη σημερινή (11/1) προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα υψηλής έντασης και επικεντρώθηκε στην κατοχή, στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας υποβλήθηκε προληπτικά σε εξετάσεις στον δικέφαλο οι οποίες ήταν "καθαρές", ενώ λόγω των επτά καρτών του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του εναντίον της Βέροιας και του Ατρομήτου. Τέλος οι Ροντρίγκες και Γλύκος πλησιάζουν όλο και περισσότερο σε ένταση τις προπονήσεις των υπολοίπων παικτών ενώ ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης.

Με απουσίες στην άμυνα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέροια. Σε απόδοση 1.69 στη Novibet να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο «δικέφαλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα