Μέχρι και... την κίνηση στους δρόμους επικαλέστηκε ο Φαν Χάαλ!

Μέχρι και... την κίνηση στους δρόμους επικαλέστηκε ο Φαν Χάαλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέχρι και... την κίνηση στους δρόμους επικαλέστηκε ο Φαν Χάαλ!

bet365

Το ενδεχόμενο να σκέφτηκαν μέχρι και ... την κίνηση που θα είχαν οι δρόμοι γύρω από το «Ολντ Τράφορντ», περισσότερο από το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ αδυνατούσε να σκοράρει, θεώρησε ο Λουίς Φαν Χάαλ πως σκέφτηκαν οι οπαδοί της ομάδας, φεύγοντας νωρίτερα στο ματς του Σαββάτου.

Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» απογοητεύθηκαν γι' ακόμα μια φορά βλέποντας την ομάδας τους να ιδρώνει πολύ για να διασπάσει την άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο και εν τέλει να παίρνει την πρόκριση στην 4η φάση της διοργάνωσης με το τελικό 1-0 που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Καλλονής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολλανδός τεχνικός, ερωηθείς για τους οπαδούς που επέλεξαν ν' αποχωρήσουν νωρίτερα από το γήπεδο, το βράδυ του Σαββάτου, έχοντας αντιληφθεί ότι η Γιουνάιτεντ χρειάζεται ακόμα πάρα πολλή δουλειά, είχε να σχολιάσει:

«Μπορεί να σκέφτηκαν και την κίνηση στους δρόμους, γι' αυτό να έφυγαν πέντε λεπτά νωρίτερα. Μπορεί βέβαια να πίστεψαν ότι δεν θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί κάποιος επιλέγει να φύγει πέντε λεπτά νωρίτερα από το γήπεδο. Το έχω κάνει κι εγώ όταν παρακολουθούσα ομάδες. Οι οπαδοί μας θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι γιατί σε μια τέτοια κακή περίοδο για εμάς, τώρα έχουμε δύο σερί νίκες και βρισκόμαστε και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα