Κατήγγειλε τους οπαδούς ο Παπαζαχαρίας!

Gazzetta team
Κατήγγειλε τους οπαδούς ο Παπαζαχαρίας!

bet365

Ξεκάθαρη κόντρα και μεγάλη έχθρα υπάρχει πλέον ανάμεσα στον Γρηγόρη Παπαζαχαρία και οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, έπειτα από την καταγγελία που έκανε ο ποδοσφαιριστής στην Αστυνομία!

Ο ΣΥ.ΦΙ.Ε ΕΝΠ – Θύρα 26, με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε πως ενημερώθηκε για την καταγγελία που έκανε ο Παπαζαχαρίας στην Αστυνομία και του απηύθυνε νέους σκληρούς χαρακτηρισμούς, με τον άλλοτε άσο του Άρη και του Απόλλωνα Αθηνών, να έχει στα μάτια των οπαδών την... ιδιότητα μισθοφόρου αυτή τη στιγμή, αφού δεν υπολογίζεται και «κάθεται» στο συμβόλαιό του δίχως να κάνει το παραμικρό για την ομάδα.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Θα θέλαμε δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κύριο Γ.Π για τον επαγγελματισμό του. Ο άνθρωπος που εδώ και 6 μήνες πληρώνεται 4000 € τον μήνα για να προπονείται μόνος του απέδειξε πόσο άντρας είναι καταγγέλλοντας τον λογαριασμό αυτό στην αστυνομία.

Παλιόφιλε, τιποτένιε μισθοφόρε πλέον καιρός να αλλάξεις και πόλη διαμονής γιατί ο κόσμος έμαθε και ξέρει τι κουμάσι είσαι. Σήμερα δεν είχες τα κότσια να βρεθείς στο γήπεδο. Σου ευχόμαστε τα χειρότερα από καρδιάς!"

 

Τελευταία Νέα