Μπουμάλ: «Ο Παναθηναϊκός ήταν το όνειρό μου»

Μπουμάλ: «Ο Παναθηναϊκός ήταν το όνειρό μου»

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ αποκάλυψε πως ήταν το όνειρό του να φορέσει τα πράσινα όταν ήρθε στην Ελλάδα και προειδοποίησε πως πολύς κόσμος θα εκπλαγεί από αυτά μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό.

Μπουμάλ: «Ο Παναθηναϊκός ήταν το όνειρό μου»

«Εάν παίρνεις χρήματα αλλά δεν αισθάνεσαι καλά, δεν το διασκεδάζεις. Δεν θα είσαι ευτυχισμένος. Έτσι, το πιο σημαντικό δεν είναι αν θα πάρεις 60 ή 200. για εμένα το πιο σημαντικό είναι η πρόοδος» δήλωσε αρχικά ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός στην κάμερα του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας: «Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα, το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί βρέθηκα στις ακαδημίες της Σεντ Ετιέν, που σχεδόν έχουν τα ίδια χρώματα, το πράσινο».

Ερωτηθείς για το τι μπορεί να φέρει στο Τριφύλλι ο ίδιος, εξήγησε: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να είναι δυνατός στο μυαλό. Δεν έχω κάποιο θέμα με το μυαλό μου και πολλοί άνθρωποι θα εκπλαγούν με αυτά που μπορώ να προσφέρω στον Παναθηναϊκό».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο Μπουμάλ. Εάν πρέπει να πω για κάποια χαρακτηριστικά μου, είμαι γρήγορος, έχω καλή τεχνική και καλό σουτ, μπορώ επίσης να πασάρω. Άλλωστε βρίσκομαι ψηλά στις ασίστ στο πρωτάθλημα».

Best of internet