Ερυθρόλευκη ικανοποίηση και δικαίωση για Σίλβα!

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη ικανοποίηση και δικαίωση για Σίλβα!

bet365

Στον Ολυμπιακό εμφανίζονται απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή τους για τον Μάρκο Σίλβα και ευχαριστημένοι για το ότι αποθεώθηκε ξανά από τον κόσμο.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Σίλβα έκανε τον Μίτσελ να... ξεχαστεί και έχει αρχίσει να συγκρίνεται με άξιους προκάτοχούς τους. Το 17 στα 17, η εξαιρετική δουλειά του στην ομάδα του Ολυμπιακού και η αποθέωση από τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του για περίπου δύο λεπτά δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα ή ασχολίαστα.

Στο Λιμάνι έχουν κάθε λόγο να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι για τον 38χρονο Πορτογάλο. Ο Σίλβα φροντίζει να τους ικανοποιεί διαρκώς και φυσικά ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα στο τιμόνι του, εφόσον συνεχίσει έτσι. Αυτήν την ικανοποίηση την μετέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ξεκαθαρίζοντας εκ νέου το πόσο χαρούμενοι είναι με το έργο του Μάρκο Σίλβα. Ενός προπονητή που σε μικρό χρόνο έχει ήδη αφήσει την σφραγίδα του στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα