Τι πραγματικά ισχύει και για τους τρεις

Σταύρος Σουντουλίδης
Τι πραγματικά ισχύει και για τους τρεις

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο και η άφιξη Σαββίδη θα κρίνει πολλά. Τι πραγματικά ισχύει για Τσάβες, Βελλίδη και Χατζηησαΐα.

Ξαφνικά, ο «Δικεφάλος» βρέθηκε να έχει «κλείσει» τρεις ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά! Η αρχή έγινε με τον Τσάβες, ακολούθησε ο Βελλίδης και για πολλοστή φορά ακούστηκε το όνομα του Χατζηισαϊα. Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα.

Το σενάριο «Τσάβες στον ΠΑΟΚ» δεν είναι κάτι που πρωτοπαίζεται, καθώς η περίπτωση του Αργεντινού είχε απασχολήσει και τον περασμένο Μάιο, πριν την άφιξη του Φρανκ Αρνεσεν στην Τούμπα. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής στράφηκε προς άλλες περιπτώσεις και ο Τσάβες, που πολλοί θεωρούσαν ότι θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ, παρέμεινε στα Γιάννινα.

Η διατάραξη στις σχέσεις του Τσάβες με τον ΠΑΣ επανάφεραν στο προσκήνιο το όνομά του, αλλά στον ΠΑΟΚ ξέρουν πολύ καλά, ότι όλα γίνονται προκειμένου να φουντώσει ο ανταγωνισμός και να μην χαθεί ο ποδοσφαιριστής, που διεκδικεί την ελευθέρας του, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι δύο ομάδες, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ, διατηρούν άριστες σχέσεις, αυτό βοηθάει στη δημιουργία ενός πολύ καλού σεναρίου, αλλά είναι δύσκολο –μάλλον απίθανο- ο Τσάβες να είναι ο παίκτης που αυτή την στιγμή απασχολεί τον Αρνεσεν και το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα του «Δικεφάλου».

Το όνομα του Μάρκου Βελλίδη, επίσης, δεν ακούγεται για πρώτη φορά. Όμως, όσο καλές συστάσεις κι αν ακολουθούν τον Έλληνα πορτιέρο του ΠΑΣ, δεν υπάρχει καμία βάση γύρω από τον σενάριο, που τον φέρνει σε τούτη τη μεταγραφική περίοδο στην Τούμπα. Αφήστε που στα Γιάννινα δεν έχουν άλλον τερματοφύλακα για να βασιστούν ως το τέλος της σεζόν...

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν επιβεβαιώνεται καμία κίνηση του ΠΑΟΚ για τον αμυντικό του Πανιωνίου, Δημήτρη Χατζηησαΐα, που ναι μεν είναι από τις πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την ελληνική αγορά, γι’ αυτό και το όνομά του είναι σημειωμένο σε αρκετές λίστες ομάδων και σκάουτερ, αλλά στην Τούμπα δηλώνουν πλήρη άγνοια γύρω από όλα όσα ακούγονται την συγκεκριμένη στιγμή περί συμφωνίας με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα