Μάντζιος: «Δεν κρατάω τίποτα από το ματς!»

Δημήτρης Τομαράς
Μάντζιος: «Δεν κρατάω τίποτα από το ματς!»

bet365

Εμφανώς δυσαρεστημένος ο Άκης Μάντζιος έκανε μνεία στα λάθη της ομάδας του Λεβαδειακού και στον καταιγιστικό Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς στο Καραϊσκάκη: «Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχετε. Για το ματς δεν έχουμε να πούμε πολλά. Τύχαμε σε έναν καταιγιστικό Ολυμπιακό του α' μέρους και κέρδισε δίκαια. Έχουμε κάποιες απουσίες που δικαιολογεί αυτή την εικόνα έως ένα σημείο. Ήμασταν όμως πολύ κακοί. Κάναμε ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια με πολλά λάθη και ο Ολυμπιακός μας κέρδισε δίκαια».

Το ότι η ομάδα του έκανε μόνο 4 φάουλ: «Είναι και αυτό ένα πρόβλημα που θα το αναλύσω με τα παιδιά. Ήμασταν πολύ σοφτ. Δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Θα μπορούσαμε να δεχθούμε και άλλα γκολ από λάθη δικά μας. Δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε».

Το τι είπε με τον Κολοβό: «Τον Δημητράκη; Ναι του έδωσα συγχαρητήρια. Να μην απογοητεύεται και να προσπαθεί όταν παίζει. Είναι πολύ καλός παίκτης».

Το εάν κρατάει κάτι από τον αγώνα: «Από το σημερινό παιχνίδι δεν κρατάω τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα