Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Gazzetta team
Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε σούπερ στο 2016 και με το διπλό (2-0) στο Μπαλαΐδος επί της Θέλτα κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα!

Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε δύσκολα της Λεβάντα κι έπειτα από 18 μήνες βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η χθεσινή τεσσάρα της Μπαρτσελόνα δεν την επηρέασε και η Ατλέτικο με τη νίκη 2-0 στο Μπαλαΐδος επί της Θέλτα επέστρεψε στο ρετιρέ. Παράλληλα, κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, πρώτη φορά από το νταμπλ του 1996. Η άμυνα ήταν εξαιρετική (μόλις τρία γκολ έχει δεχθεί εκτός) και οι Γκριεζμάν, Καράσκο φρόντισαν να σφραγίσουν ένα μεγάλο διπλό!

Ολοκληρωμένη η ομάδα του Σιμεόνε, δεν άφησε περιθώρια στη Θέλτα, την εγκλώβισε και πήρε αυτό που ήθελε. Ενας εξαιρετικός συνδυασμός Κόκε, Γκριεζμάν, Βιέτο έφεραν τον Γάλλο σε θέση βολής, όπου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Ατλέτικο, πίεσε, ήταν διαβασμένη ως συνήθως και η άμυνα της φρόντισε να «καθαρίσει» τους ελάχιστους κινδύνους που δημιουργήθηκαν. Αλλωστε, με τα οκτώ γκολ που έχει δεχθεί στο πρώτο μισό είναι ο δεύτερος καλύτερος απολογισμός έπειτα από αυτόν της Λα Κορούνια (6 γκολ) τη σεζόν 1993-94! Στο 80' ο Καράσκο διαμόρφωσε το 2-0 με ωραία ατομική ενέργεια, βάζοντας τέλος στις όποιες σκέψεις των γηπεδούχων για... ζημιά!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα