Ουζουνίδης: «Αναγκαία η πώληση Μπουμάλ»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Αναγκαία η πώληση Μπουμάλ»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε ότι ήταν αναγκαία η πώληση του Μπουμάλ για οικονομικούς λόγους.

Στην προσπάθεια των παικτών του και στην αποχώρηση του Μπουμάλ στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τη νίκη επί του Ηρακλή, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Πανιωνίου μοίρασε συγχαρητήρια και τόνισε ότι η πώληση του Μπουμάλ ήταν απαραίτητη για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, τα παιδιά δουλέψανε πάρα πολύ και ο αντίπαλος δε μας απείλησε καθόλου και ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ. Το θέωρησα το πιο σημαντικό παιχνίδι του δευτέρου γύρου γιατί είναι ανάμεσα σε ματς με πιο δύσκολες ομάδες και αυτή η νίκη σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα τη χθεσινή ημέρα θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια», είπε, αρχικά, για να αναφερθεί στη... μετακόμιση του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό. «Πάντα μέσα από έναν σύλλογο ξεχωρίζουν και κάποιοι παίκτες. Ο Μπουμάλ έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και ήταν αναγκαίο για μας να φύγει. Ήταν απαραίτητη η πώλησή του και είμαι υπερήφανος γι' αυτά τα παιδιά που δουλεύουν στο γήπεδο», πρόσθεσε.

«Στόχος να βελτιώσουμε την οικονομική κατάσταση»

Στη συνέντευξη τόνισε τη σημαντικότητα της νίκης και ότι στόχος των ανθρώπων του συλλόγου της Νέας Σμύρνης είναι να πουλήσει παίκτες για να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση. «Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Έχουμε μία δύσκολη σειρά αγώνων και η νίκη ήταν επιτακτική. Ήμασταν πολύ καλοί, τρέξαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν επιτρέψαμε στον Ηρακλή να μπει στην περιοχή μας.

Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Έχουμε αδυναμίες και πιστεύω να προσθέσουμε δύο-τρεις παίκτες στο ρόστερ για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Η απόδοση του Ηρακλή δεν έχει σχέση με την εικόνα που έχει στο πρωτάθλημα. Εμείς το έχουμε ξαναπεί ότι έχουμε στόχο να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και έπειτα να βγάλουμε παίκτες που θα μπορέσουμε να πουλήσουμε για να βελτιώσουμε τα οικονομικά του συλλόγου.

Είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω πως πολύ σύντομα αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για παίκτες μας. Σίγουρα, η ομάδα δείχνει πως έχει συγκεντρώσει ικανοποιητικούς βαθμούς, τώρα το πού θα τερματίσουμε θα το δούμε στην πορεία. Ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι φυσικά αποδεκτό από εμάς», ήταν τα πρώτα λόγια.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και έκανε λόγο για τρεις κλεισμένους ποδοσφαιριστές. «Είμαστε κοντά στην απόκτηση τριών παικτών. Ενας σε κάθε θέση. Θα γεμίσουμε το ρόστερ μας και θα βάλουμε στην ομάδα παίκτες με στοιχεία που μας λείπουνε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα