Πετράκης: «Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ»

Πετράκης: «Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, αλλά και την ποιότητα που διαθέτει στην επίθεση του. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τον Τσάβες και το ενδεχόμενο να φύγει από τους Ζωσιμάδες τον Γενάρη.   

Πετράκης: «Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Πετράκης αρχικά αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που είχε σήμερα ο ΠΑΟΚ. «Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν υπό πίεση και ξέραμε πώς θα βγάλει ενέργεια. Το έδειξε πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στην επίθεση έχει μεγάλη ποιότητα και όλα αυτά μαζί έκαναν πραγματικά δύσκολη τη δουλειά μας».

Για την κακή εμφάνιση της ομάδας ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είπε τα εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια και στις αμυντικές μας υποχρεώσεις είχαμε καλή συμπεριφορά. Εξαίρεση αποτέλεσαν μερικά περιφερειακά σουτ και το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα. Στο ίδιο διάστημα βέβαια δεν γίναμε επικίνδυνοι. Ο κύριος λόγος ήταν η συμπεριφορά του αντιπάλου και το ότι χάναμε εύκολα την μπάλα. Μετά το πρώτο γκολ παίξαμε πιο ψηλά και όταν η ομάδα που έχει τόση ποιότητα και ικανότητα βρήκε χώρους τους αξιοποίησε. Μόνο στο τέλος γίναμε απειλητικοί και έτσι έληξε το ματς με αυτό το σκορ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ». 

Για το αν επέλεξε να ξεκινήσει τόσο αμυντικά τόνισε: «Ήταν συνειδητή επιλογή και νομίζω ότι αρχικά πήγε καλά». 

Για την υπόθεση Τσάβες, είπε: «Είναι παίκτης μας και τίποτα άλλο».

 

Best of internet