Τούντορ: «Σας αρέσουν οι φήμες και οι αλλαγές»

Απόστολος Παγώνης
Τούντορ: «Σας αρέσουν οι φήμες και οι αλλαγές»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για την νοοτροπία που υπάρχει στην Θεσσαλονική, για την νεανική 11αδα και σύστημα που παρουσίασε, αλλά και για το αποκλεισμό του Κάτσε.

Ο Κροάτης τεχνικός αρχικά μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του με Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννινα. «Ήταν διαφορετικό παιχνίδι από της περασμένη Τετάρτης. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Είμαι ικανοποιημένος σήμερα. Παίξαμε άλλο σύστημα, έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε».

Για το 4-3-3: «Το πιο σημαντικό είναι ποιοι παίζουν. Αυτό που θέλαμε σήμερα είναι να κάνουμε το γήπεδο μεγαλύτερο, για να δώσουμε χώρο στον Πέλκα. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν οι παίκτες στο κέντρο έδωσαν ισορροπία και ρυθμό».

Για τη νεανική ενδεκάδα: «Δε σκέφτομαι ποτέ τις ηλικίες όταν φτιάχνω την 11αδα. Σίγουρα οι νεαροί δίνουν μεγαλύτερη φρεσκάδα αλλά στερούνται εμπειρίας. Πρέπει να έχουμε ένα μείγμα και των δυο. Αν θες να κοιτάξεις το μέλλον, παίζεις με νεαρούς. Αν θες το αποτέλεσμα, θες και τους έμπειρους»

Για τον κορμό που θέλει: «Από εδώ και πέρα θέλω να δώσω σταθερότητα στην ομάδα. Κάθε προπονητής θέλει να παίζει με 11 σταθερούς. Όσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν, θέλω να έχω έναν κορμό 11 παικτών που θα έχουν την προτεραιότητα. Γενικά, θέλω να παίξουμε πιο κάθετο ποδόσφαιρο κι όχι απλά να έχουμε κατοχή της μπάλας».

Για τη συνέχεια: «όταν έχει καλή απόδοση, σου δίνει αυτοπεποίθηση, Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να βελτιώσουμε και το σύστημα που είδαμε σήμερα».

Για τον αποκλεισμό του Κάτσε: «Το πιο δύσκολο στη δουλειά μου είναι να αφήνω κάποιον στον πάγκο ή εκτός αποστολής. Αναλύουμε με του βοηθούς μου συνέχεια βλέποντας τις προπονήσεις. Υπάρχει χώρος μόνο για 11+7 παίκτες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπολογίζω όλους τους ποδοσφαιριστές μου».

Για τη θέση του στην ομάδα: «Εδώ στη Θεσσαλονίκη σας αρέσουν οι φήμες και οι αλλαγές, όπως τα τελευταία χρόνια. Δε μιλάω ελληνικά. Εγώ δε διαβάζω εφημερίδες, σάιτ, δεν ακούω ραδιόφωνο. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε μέρα. Και αυτό θα κάνω μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι εδώ. Μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τώρα την νοοτροπία της πόλης».

Για το τι ακούγεται: «Αυτό ωραίο στο ποδόσφαιρο. Όλοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Κάποιος άλλος είναι πάντα καλύτερος από αυτόν που υπάρχει. Κι αυτός που θα έρθει θα πάρει το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα