ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ: Οι Βούλγαροι «ξαναχτυπούν»…

ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ: Οι Βούλγαροι «ξαναχτυπούν»…

Οι Βούλγαροι συνεχίζουν να… ανακαλύπτουν θέματα και να δημιουργούν σενάρια γύρω από το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ: Οι Βούλγαροι «ξαναχτυπούν»…

Η ιστοσελίδα «Standard», επικαλούμενη πηγές από την Ελλάδα, κάνει λόγο για «σκάνδαλο που κλονίζει ΠΑΟΚ και Μπερμπάτοφ», με πολλές αιχμές για τις σχέσεις του 36χρονου σούπερ σταρ με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Οι Βούλγαροι, μάλιστα, που αναπαράγουν σε δεκάδες ιστοσελίδες οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Μπερμπάτοφ, πιστεύουν ότι ο εθνικός ποδοσφαιρικός ήρωας τους δεν θα ξεκινήσει στον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, αν και από το ρεπορτάζ, το οποίο προφανώς και αγνοούν, προκύπτει ότι ο Μπερμπάτοφ θα είναι μαζί με τον Ρόμπερτ Μακ στην αρχική ενδεκάδα του «Δικέφαλου».

«Ο Μπερμπάτοφ μπορεί να είναι ήσυχος μέχρι τώρα, αλλά δεν θέλει και πολύ για να εκραγεί», είναι το σχόλιο Ελλήνων που μεταφέρει η ιστοσελίδα μαζί με τις φήμες από τη Θεσσαλονίκη ότι, «οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών είναι κάτι παραπάνω από παγωμένες».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο σημερινό δημοσίευμα «ο Τούντορ δεν χάνει την ευκαιρία να κριτικάρει τον Μπερμπάτοφ» γιατί όπως τονίζεται «δεν τον βλέπει ως τον ηγέτη που θα μπορούσε να είναι…». 

Best of internet