Με Μέστο, αλλά χωρίς Καρέλη στην Μυτιλήνη ο Παναθηναϊκός

Νίκος Ρόλλας
Με Μέστο, αλλά χωρίς Καρέλη στην Μυτιλήνη ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Ιταλός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Καλλονή. Παρών ο Μπουμάλ, εκτός ο Καρέλης.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Καλλονή, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Τζιαντομένικο Μέστο.

Ο Ιταλός αμυντικός μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και τα σχέδια του Αντρέα Στραματσόνι.

Φυσικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Σέρχιο Σάντσεθ λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στα Γιάννινα, αλλά και ο Νίκος Καρέλης, καθώς βρίσκονται σε εξελίξη οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του στην Γενγκ.

Ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ο Στραματσόνι πρέπει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του. Στο 1.40 στη Vistabet το διπλό στην έδρα της Καλλονής.

Αναλυτικά στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι της Δευτέρας βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Βέμερ, Μέστο, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα