Μιλιβόγεβιτς: «Όσο πιο μακριά μπορούμε»

Μιλιβόγεβιτς: «Όσο πιο μακριά μπορούμε»

Gazzetta team
Μιλιβόγεβιτς: «Όσο πιο μακριά μπορούμε»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το νταμπλ στην Ελλάδα και να προχωρήσει στο Europa League, επισημαίνοντας όμως ότι η Άντερλεχτ δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Ο Σέρβος χαφ μίλησε στη Real News:

Για τους στόχους του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν: «Αυτή τη στιγμή είμαστε όσον αφορά τους στόχους εκεί που ήμασταν και πέρσι. Απλώς καταφέραμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά στο πρωτάθλημα, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν που είχαμε την πίεση του ΠΑΟΚ ως τον Ιανουάριο. Τώρα, έχουμε ξεφύγει πολύ, είμαστε μέσα στο Κύπελλο Ελλάδας και στη φάση των "32" του Europa League. Αυτό που θέλουμε πλέον είναι να πάρουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα και να πάμε πιο μακριά στην Ευρώπη. Αρχικά, να περάσουμε την Άντερλεχτ. Να μπούμε στις 16 καλύτερες ομάδες και μετά όσο πιο μακριά πάμε. Κάθε χρόνο θες να βελτιώνεσαι και αυτό θέλουμε κι εμείς φέτος».

Για τα ματς με την Άντερλεχτ στο Champions League: «Διαφέρουν πολύ εκείνα τα δύο ματς με την Άντερλεχτ από αυτά που θα δώσουμε τώρα. Εκείνα ήταν για το Champions League, έπαιζες για βαθμούς. Τώρα, ψάχνεις εκτός έδρας γκολ, αποτέλεσμα, παίζεις δύο φορές σε μία εβδομάδα και κυνηγάς την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League».

Για εκείνα που θα έρθουν τον Φεβρουάριο κόντρα στους Βέλγους: «Εμείς θα δώσουμε πολύ βάρος όσο πλησιάζει ο καιρός σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις. Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα η Άντερλεχτ, δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε και δεν θα κάνουμε αυτό το λάθος. Εγώ την έχω παρακολουθήσει και φέτος, αλλά πιστεύω πως πολλά θα εξαρτηθούν από εμάς. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε θα είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση. Έχουμε εμπειρία, εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το ενδιαφέρον της Φενέρ: «Ο Ολυμπιακός με πίστεψε και με στήριξε. Ήρθα αρχικά ως δανεικός, αλλά τελικά έμεινα με την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς μου από την Άντερλεχτ. Είναι πολύ βασικό μέσα μου να ξέρω ότι εδώ με πίστεψαν και εξακολουθούν να το κάνουν. Αυτό άλλωστε το κατάλαβα κυρίως το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν και υπήρξε το ενδιαφέρον από την Τουρκία. Είμαι ευχαριστημένος εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου. Μου αρέσει η Ελλάδα, ο τρόπος που μου έχουν συμπεριφερθεί όλοι στην ομάδα, ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να το ανταποδώσω όλο αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα