Καρυπίδης: «Δεν το πιστέψαμε όσο έπρεπε»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Δεν το πιστέψαμε όσο έπρεπε»

bet365

Ο Χρήστος Καρυπίδης χαρακτήρισε καλύτερη την ΑΕΚ στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι η Ξάνθη δεν πίστεψε στο αποτέλεσμα όσο θα έπρεπε.

«Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από μας. Εμείς είχαμε ευκαιρίες αλλά παρά το γεγονός ότι ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ ως το τέλος. Έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε έστω έναν βαθμό. Γενικά δεν ήμασταν καλοί. Συνολικά ως ομάδα δεν το πιστέψαμε όσο θα έπρεπε. Όταν παίζεις άλλωστε με την ΑΕΚ και δε σκοράρεις στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο. Αν σκοράραμε στο πέναλτι, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι στη συνέχεια. Υπήρχε πάντως χρόνος μπροστά μας για να πετύχουμε κι άλλο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε τη συνέχεια» ήταν τα λόγια του αμυντικού της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα