Κορδέρο: «Περίμενα όλο το χρόνο την ευκαιρία»

Gazzetta team
Κορδέρο: «Περίμενα όλο το χρόνο την ευκαιρία»

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στάθηκε στο χρόνο συμμετοχής που πήρε ξανά από τον Γκουστάβο Πογέτ και τόνισε πως η ΑΕΚ μπορεί να δώσει συνέχεια στο σερί που έχει δημιουργήσει.

«Περίμενα όλο τον χρόνο να μου δώσει ο προπονητής μια ευκαιρία και να την εκμεταλλευθώ. Ελπίζω και στα επόμενα παιχνίδια να συνεχίσω να παίρνω χρόνο συμμετοχής, να αποκτώ ρυθμό και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε πάρα πολύ» δήλωσε αρχικά ο Ισπανός χαφ στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Είναι το καλό που έχει αυτή η ομάδα. Ανεξαρτήτως ποιος παίζει το κάνει εξίσου καλά όπως και ο συμπαίκτης του κι αυτό είναι πιο σημαντικό. Βάζουμε δύσκολα στον προπονητή γιατί σε κάθε παιχνίδι κανένας δεν γνωρίζει αν παίζει ή όχι κι αυτό είναι καλό για την ομάδα».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο σερί που χτίζει η Ένωση: «Φυσικά μπορούμε να συνεχίσουμε το σερί. Γι' αυτό προσπαθούμε στις προπονήσεις και δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα