Μπεν: «Να παίξω καλά για να δείξω πως αξίζω να γυρίσω»!

Δημήτρης Τομαράς
Μπεν: «Να παίξω καλά για να δείξω πως αξίζω να γυρίσω»!

bet365

Από παίκτης του Ολυμπιακού τώρα θα βρεθεί απέναντί του. Ο Μοχάμεντ Μπεν μιλάει στο Gazzetta.gr για το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τους ερυθρόλευκους και τους στόχους του.

Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να παίξει στον Ολυμπιακό και να παλέψει για την καθιέρωσή του.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Μπεν, τον 26χρονο μεσοεπιθετικό από τις Κομόρες, που δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό για να πάρει ματς στα πόδια του και να διεκδικήσει το καλοκαίρι μία θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Το Gazzetta.gr μίλησε με τον έμπειρο άσο με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τους πρωταθλητές Ελλάδας στο γήπεδο Καραϊσκάκη. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είμαι τώρα σε μία ομάδα τον Λεβαδειακό, όπου θα πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για μένα», μας μετέφερε αρχικά.

«Μακάρι να μπορέσω να αγωνιστώ, να παίξω καλά και να σκοράρω για να δείξω πως αξίζω να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Θα ήταν κάτι πολύ ωραίο για μένα», συμπλήρωσε ο Μπεν.

«Ήρθα στον Λεβαδειακό για συγκεκριμένο λόγο. Ευελπιστώ πως θα μπορέσω να είμαι στην ομάδα σε αρκετούς αγώνες και να πάω καλά. Στον Ολυμπιακό δεν γινόταν να μείνω λόγω του τραυματισμού μου. Είχα μείνει πολύ πίσω και έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να κάνω το come back στα γήπεδα, να παίξω όσο πιο καλά μπορώ και να πάρω χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα», εξήγησε για τον δανεισμό του.

Ερωτηθείς για τον βασικό του στόχο για το καλοκαίρι ξεκαθάρισε πως «όπως είπα και πριν φυσικά και θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για μένα και μακάρι να τα καταφέρω. Εάν παίξω με τον Λεβαδειακό, όπως και με την Βέροια νομίζω πως θα μπορέσω να πετύχω τον στόχο μου».

Πως σχολιάζει όμως ο ίδιος το ότι ο Ολυμπιακός είναι μία... ανάσα από το 17 στα 17, ένα νέο ρεκόρ, αλλά και γενικά την φετινή εξαιρετική σεζόν του; «Ήμουν στην ομάδα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω για την πολύ καλή και σκληρή δουλειά που γίνεται στον Ρέντη αλλά και στους αγώνες. Όλα τα παιδιά είναι 100% επαγγελματίες, δουλεύουν εξαιρετικά και τα δίνουν όλα όταν παίζουν και ενώ ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά. Όλο αυτό που συμβαίνει φέτος στον Ολυμπιακό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς στον σύλλογο και της μεγάλης προσπάθειας απ' όλους. Είναι πολύ καλό για την ομάδα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλη την ομάδα και να συνεχίσει έτσι και ακόμα πιο δυνατά μέχρι το τέλος της χρονιάς», ανέφερε επίσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα