Λουτσέσκου: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι»

Λουτσέσκου: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι»

Στις ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός της Ξάνθης αλλά και στο γκολ... δώρο του πρώτου ημιχρόνου μετά το τέλος του αγώνα.

Λουτσέσκου: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι»

Στο χαμένο πέναλτι αλλά και στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ που προήλθε από λάθος του Τσέναμο στάθηκε ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA.

«Η ΑΕΚ είχε πολύ μεγάλη ποιότητα, πολύ καλούς παίκτες, οργάνωση και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα έλεγα ότι η Ξάνθη έπαιζε κόντρα στην Ξάνθη και το αποτέλεσμα ήταν 1-2. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, αλλά συγνώμη που θα το πω, κάναμε ένα μεγάλο δώρο στο πρώτο γκολ και χάσαμε και πέναλτι», είπε ο Ρουμάνος για να προσθέσει:

«Για το υπόλοιπο ματς τώρα, παρότι δεν είμαστε καλοί, βάλαμε ένα γκολ και είχαμε μια καλή ευκαιρία να σκοράρουμε. Η ΑΕΚ άσκησε πίεση, σκόραρε και έφτιαξε φάσεις που ήρθαν, όμως, από δικά μας λάθη. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο, η ΑΕΚ σκόραρε μια φορά αλλά εμείς κάναμε δύο μεγάλα λάθη. Ένα στο πέναλτι και ένα στο τέλος στο κόρνερ. Με όλο το σεβασμό στην ΑΕΚ αλλά εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολλά περισσότερα».

Best of internet