Λουτσέσκου: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι»

bet365

Στις ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός της Ξάνθης αλλά και στο γκολ... δώρο του πρώτου ημιχρόνου μετά το τέλος του αγώνα.

Στο χαμένο πέναλτι αλλά και στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ που προήλθε από λάθος του Τσέναμο στάθηκε ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA.

«Η ΑΕΚ είχε πολύ μεγάλη ποιότητα, πολύ καλούς παίκτες, οργάνωση και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα έλεγα ότι η Ξάνθη έπαιζε κόντρα στην Ξάνθη και το αποτέλεσμα ήταν 1-2. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, αλλά συγνώμη που θα το πω, κάναμε ένα μεγάλο δώρο στο πρώτο γκολ και χάσαμε και πέναλτι», είπε ο Ρουμάνος για να προσθέσει:

«Για το υπόλοιπο ματς τώρα, παρότι δεν είμαστε καλοί, βάλαμε ένα γκολ και είχαμε μια καλή ευκαιρία να σκοράρουμε. Η ΑΕΚ άσκησε πίεση, σκόραρε και έφτιαξε φάσεις που ήρθαν, όμως, από δικά μας λάθη. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο, η ΑΕΚ σκόραρε μια φορά αλλά εμείς κάναμε δύο μεγάλα λάθη. Ένα στο πέναλτι και ένα στο τέλος στο κόρνερ. Με όλο το σεβασμό στην ΑΕΚ αλλά εμείς χάσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολλά περισσότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα