Λουτσέσκου: «Κοντράρει ΟΣΦΠ η ΑΕΚ»!

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Κοντράρει ΟΣΦΠ η ΑΕΚ»!

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε τα καλύτερα για την ΑΕΚ, αν και συμπλήρωσε πως η Ξάνθη... αυτοκτόνησε με το πέναλτι και τη χαμένη ευκαιρία στο τέλος.

«Πρώτα απ’ όλα να πω ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ ωραία ομάδα. Μία από τις καλύτερες και μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς κανένα πρόβλημα. Με ποιοτικούς παίκτες και καλή οργάνωση στο παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδρούσαν και πρέπει να συγχαρώ τον προπονητή τους γι’ αυτό» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ξάνθης και συνέχισε: «Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα το ματς, με αρκετό φόβο και δεν ελέγξαμε καθόλου τη μπάλα, χάνοντας πολλές μπάλες στο κέντρο, κάτι που έδινε στην ΑΕΚ τη δυνατότητα να κάνει γρήγορη μετάβαση στο παιχνίδι της. Μετά προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τη μετάβαση της ΑΕΚ. Οι δυο φάσεις που έκανε η ΑΕΚ έγινε από βαθιές μπαλιές, όπου ο Αραβίδης πάλεψε και κέρδισε τις φάσεις. Με αρκετή τύχη όμως μαζί μας κρατήσαμε το σκορ. Παρ’ όλο τον έλεγχο της ΑΕΚ ισοφαρίσαμε όμως και κρατήσαμε το σκορ».

Οσο για το τι έγινε στο δεύτερο μέρος, όταν και κρίθηκε το ματς, ο Λουτσέσκου τόνισε πως «στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Η ΑΕΚ σκόραρε, εμείς χάσαμε ευκαιρία μεγάλη με το πέναλτι, όπως και μία μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά. Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η Ξάνθη έπαιζε απέναντι στην... Ξάνθη και νίκησε η ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα