Ελευθερόπουλος: «Τα ίδια στοιχεία σε όλα τα ματς»

Gazzetta team
Ελευθερόπουλος: «Τα ίδια στοιχεία σε όλα τα ματς»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να δείχνει τα ίδια στοιχεία σε όλα τα ματς.

Την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του κόντρα στη Βέροια εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε πως σήμερα η ομάδα του είχε τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζει και ότι θα πρέπει να τα έχει σε όλα τα παιχνίδια.

«Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Τρίπολη, δείξαμε και πάλι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε δυνατές μονομαχίες, πολλά τρεξίματα και δείξαμε διάθεση. Βέβαια η Βέροια είχε δυο-τρεις σημαντικές ευκαιρίες, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Στο πρώτο ημίχρονο, μάλιστα, υπήρχαν ιδανικές προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο τέρμα κάνοντας μια καλή τελική. Θα πρέπει να δείχνουμε τα ίδια στοιχεία σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που απομένουν για να καταφέρουμε αυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε ακατόρθωτο.

Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό και θα προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η Βέροια δεν πιστεύω ότι μπορεί να κινδυνεύσει. Έχει αρκετούς βαθμούς, ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν ιδιαίτερα αξιόλογο προπονητή», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα