Επέστρεψε η Γκενκ και παίρνει τον Καρέλη!

ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ»!

Επέστρεψε η Γκενκ και παίρνει τον Καρέλη!

Γκενκ και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη και το μέλλον του Έλληνα στράικερ θα είναι πιθανότατα στο «Κρίσταλ Αρένα»! ''Ο παίκτης έκλεισε, έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ και 500.000 ετησίως'' γράφουν οι Βέλγοι.

Επέστρεψε η Γκενκ και παίρνει τον Καρέλη!

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, στον Παναθηναϊκό περίμεναν πρόταση για τον Νίκο Καρέλη και αυτή... έκασε από την Γκενκ! Οι Βέλγοι επέστρεψαν μετά την «χυλόπιτα» του καλοκαιριού και το «πράσινο» όχι στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, και όπως επιβεβαίωσε επίσημα η ΠΑΕ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αν και ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία. 

Πάντως, αργά ή γρήγορα και με δεδομένο πως η Γκενκ θέλει τον παίκτη πολύ και πως ο Παναθηναϊκός με ένα ποσό κοντά στα 3 «χαρτιά» θα τον παραχωρούσε, ο Νίκος Καρέλης θα βγάλει τα πράσινα και θα βάλει τα μπλε, συνεχίζοντας την καριέρα του στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τους Βέλγους, το deal είναι ήδη γεγονός και πως το «τριφύλλι» θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά το συμβόλαιο του «Κάρε», θα έχει διάρκεια 3.5 ετών και προβλέπει 500.000 ετησίως, δηλαδή τα τριπλάσια χρήματα από εκείνα που λάμβανε από τον Παναθηναϊκό.

Best of internet