Δέλλας: «Να βελτιώσουν την εικόνα οι παίκτες»

Δέλλας: «Να βελτιώσουν την εικόνα οι παίκτες»

Νίκος Τσιώκος
Δέλλας: «Να βελτιώσουν την εικόνα οι παίκτες»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε ότι εκτός από μεταγραφές χρειάζεται να βελτιώσουν την εικόνα τους και οι παίκτες που είναι στο ρόστερ για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα για τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος προβλημάτισε και πάλι και ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν αρκεί το να γίνουν μεταγραφές, αλλά πως θα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους και οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του και απέδωσε την επιθετική δυστοκία στην έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια. «Έγινε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του ματς. Μετά ισορρόπησε ο Πλατανιάς.

Το στενάχωρο για εμάς είναι ότι ενώ δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για γκολ, αυτό μας έλειψε. Και όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Αφήνουμε στην άκρη αυτό το ματς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στο επόμενο παιχνίδι, πάλι με τον Πλατανιά, κάποιος πρέπει να κερδίσει. Ελπίζω να είμαστε εμείς για να πάρουμε την πρόκριση», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το πού οφείλεται η επιθετική δυστοκία: «Είναι και θέμα στιγμής, αλλά κάποιες φορές έχει να κάνει με έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια. Βρεθήκαμε τουλάχιστον δύο φορές σε πλεονεκτική θέση και δεν σκοράραμε. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Ξορκίσαμε τουλάχιστον το γεγονός ότι τέτοια ματς δεν τα χάνουμε.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και θέλουμε βελτίωση για να έχουμε καλύτερο μέλλον. Χρόνος δεν υπάρχει. Στο χώρο του κέντρου επικρατούσε νευρικότητα και στις πάσες και στις κινήσεις μας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να κρατήσουμε μπάλα. Ο Πλατανιάς ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο και μας δημιούργησε πρόβλημα».

Για τις μεταγραφές: «Δεν είναι ώρα τώρα να πούμε για μεταγραφές. Θα συζητήσω με τη διοίκηση να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι χρειάζεται. Δεν φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει και όσοι είναι τώρα στο ρόστερ να βελτιώσουν την εικόνα τους, ώστε να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

Για το πώς εξηγεί το γεγονός ότι Φυτανίδης και Λαζαρίδης δεν έχουν κληθεί στην Εθνική: «Για τον Νίκο (σ.σ.: Λαζαρίδη) είναι λίγο αργά λόγω ηλικίας. Για τον Σωκράτη πιστεύω ότι θα μπορούσε, αν και υπάρχουν στη θέση του πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα